KAMPANJA KER ALKOHOL NI MLEKO

Dragi partnerji,

v partnerstvu med Mrežo 25×25, NVO varujejo naše zdravje, Brez izgovora Slovenija in Preventivno platformo, smo pripravili kampanjo “Ker alkohol ni mleko”, ki je do sedaj ozaveščala o pomenu neponujanja in denormalizacije alkohola med otroci in mladostniki, v tej fazi pa zbiramo podporo za pripravo celovitih ukrepov na področju alkoholne politike.

Zelo hvaležni bi bili, če bi na www.keralkoholnimleko.si podprli pobudo v imenu vaše organizacije ali individualno kot državljani in državljanke, nato pa poziv poslali tudi vašemu članstvu in podpornikom prek elektronske pošte in spletnih družabnih omrežij.

Za ta namen smo pripravili kratko predstavitev, po registraciji na spletni strani pa vam pošljemo še dodatne materiale za razširjanje sporočila.

Na tej povezavi lahko preberete tudi današnje sporočilo za javnost, ki ga ravno tako lahko razpošljete prek svojih kanalov in objavite na svojih spletnih straneh in socialnih omrežjih.

Za dodatne informacije smo dosegljivi preko tega emaila ali kar neposredno na info@keralkohonimleko.si. Lahko pa nas kontaktirate tudi na info@institut-utrip.si ali na telefonsko številko 031 880 520 (Matej).

Lep pozdrav,

Matej Košir & Sanela Talić
UTRIP & Preventivna platforma