TEAMBUILDING KZA TOLMIN

V četrtek, 23. septembra, smo KZA Tolmin izvedli delavnico krepitve timskih vezi “Teambuilding”. Povabili smo Zavod za izboljšanje kvalitete življenja Empatiko, Smokvica. Z nami sta tri ure preživela študenta psihologije: Mark Šopar in Erik Babič.

Namen teambuildinga je v prvi vrsti povečati občutek povezanosti med udeleženci in zanje ustvariti prijetno izkušnjo. Ker nam je bilo vreme naklonjeno, smo delavnico izvedli v parku. Naloge smo izvajali v dvojicah in skupinah. Izvajalca sta ves čas preverjala naše razumevanje nalog. Vsem udeleženim so bile vaje zabavne, vsi smo v njih aktivno sodelovali in hkrati izvedeli uporabne vsebine za vsakdanje življenje.

Delavnica nam je omogočila skupaj preživeti kvalitetno popoldne, se zabavati, povezati in spoznati nekaj novega o sebi in drugih članih. Vsekakor je bila to nepozabna izkušnja, ki jo priporočamo tudi drugim skupinam ali delovnim organizacijam, Spodaj prilagamo sliko zabavne naloge “preslikaj dnevno sobo”, ki je zahtevala vodenje in koordinacijo našega predsednika Ivana Lištra.

Zapisala: terapevtka Nika Štulc Zornik