SKUPŠČINA V ILIRSKI BISTRICI 2018

Home / Arhiv dogodkov / SKUPŠČINA V ILIRSKI BISTRICI 2018

Štirje člani KZA Tolmin smo se udeležili skupščine v Ilirski Bistrici. Udeležili so se jo tudi: višja medicinska sestra ZD Ilirska Bistrica, predstavnica Doma za starejše občane Ilirska Bistrica ter strokovna delavka VDC na Vidmu. Organizatorji so poskrbeli, da smo se imeli prijetno in lepo. Pričakala nas je dobrodošlica s kavo, dobrimi namazi in ročno izdelanimi srčki. Iz izčrpnega poročila smo spoznali njihovo delovanje kluba, ki je zelo bogato, pestro tako na strokovnem kot na družabnem področju. Pozdravil in nagovoril nas je tudi novi predsednik kluba. Podelili so nekaj priznanj za leta abstinence. Program je bil popestren z nastopom pevske skupine Vasovalci, gledališke skupine iz Harij, ki nam je zaigrala zanimiv skeč, z glasbo skupine Bajc, ki nam je omogočila, da smo lahko tudi zaplesali. Tudi srečelov ni manjkal, glavna nagrada – pršut. Tako smo preživeli še en lep večer in utrdili naša prijateljstva.

Vera Selinec