SKUPŠČINA PLUTON AJDOVŠČINA 2018

Home / Arhiv dogodkov / SKUPŠČINA PLUTON AJDOVŠČINA 2018

Sobota je bila siva in deževna. Ne preveč, ampak malo nas je pa le namočilo. Vreme nam je nakazalo, da se približuje jesen. To je prečudovit čas, toplih barv, ki gozdove obarva v lepe barve. In ker je jesenski čas tako lep, smo to izkoristili  in se odzvali vabilu članov Društva Pluton Ajdovščina na redno letno skupščino v Vipavi.

Kakor vsako leto, smo bili lepo in toplo sprejeti s strani predsednika Branka Batagelja, članov društva in terapevtke Mirande Krašna. Zbralo se nas je veliko. Uradni del same skupščine je pričel predsednik Branko Batagelj. Sledilo je predavanje njihove terapevtke Mirande Krašna, ki je spregovorila o odnosih med zakoncema. Marsikateri par je prisluhnil njenim besedam in se našel v tej temi . Zahvalo za povabilo na skupščino so izrazili predsednik ZKZAS Miro Lapanje ter predsedniki oz. podpredsedniki ali namestniki KZA/DZA. Z nami pa je bila tudi dr. Janja Milič iz PB Idrija.

Seveda moram poudariti, da brez lepega programa ne bi bil tako lep večer. Predstavila in zaplesala je skupina otrok in mladincev, ki so poznani tudi zunaj naših meja. Povedano nam je bilo, da so ti mladi plesalci prvi pripravili plesni muzikal. Potekal je srečelov, izvedeno je bilo tudi plesno tekmovanje parov. 6 parov je odplesalo tri plese. Naj poudarim, da je tolminski KZA imel na parketu “par in pol”. To pomeni, da je tekmoval par iz našega kluba ter članica iz našega kluba v paru s članom KZA Ilirska Bistrica.  Prvo mesto je prejel mešani par Tolmin / Ilirska Bistrica. Tudi par iz našega kluba, Vera in Marjan sta se uvrstila na dobro mesto. Čestitke seveda vsem, ki so sodelovali v tekmovanju. Krivdo za kvaliteten ples, z veliko dobre volje, lahko pripišemo tudi kuharju, saj je bila hrana dobra in obilna. Kakor vedno, smo se Tolminci poslovili med zadnjimi in to dobesedno s plesišča. DZA Pluton hvala vam za prečudovit večer.

Nada Kenda