NOVINARSKA KONFERENCA 2018 – 40 DNI BREZ ALKOHOLA

Home / Arhiv dogodkov / NOVINARSKA KONFERENCA 2018 – 40 DNI BREZ ALKOHOLA

40 dni brez alkohola v znamenje solidarnosti z vsemi, ki trpijo zaradi nasilja, nesreč in bolezni, ki so posledica alkohola.

Udeležili smo se s tiskovne konference ob začetku letošnje akcije 40 dni brez alkohola v galeriji Družine v Ljubljani, na kateri so organizatorji predstavili letošnjo akcijo. Podnaslov letošnje akcije je “Mlad, vesel in pogumen” s čimer daje velik poudarek na mladih. Akcija bo potekala od srede, 14. februarja, do sobote, 31. marca 2018. Za več informacij sledite povezavi: http://www.brezalkohola.si/

Slovenska karitas s soorganizatorjema Javno agencijo RS za varnost prometa in Zavodom Med.Over.Net že 13. leto spodbuja k preventivni akciji 40 dni brez alkohola v znamenje solidarnosti z vsemi, ki trpijo zaradi alkohola. V akciji sodeluje tudi Zveza klubov zdravljenih alkoholikov Slovenije.

Na novinarski konferenci je član KZA Postojna javno spregovoril o stiskah, ki jih povzročilo prekomernega uživanja alkohola.