SKUPŠČINA V LOGATCU

Home / blog / SKUPŠČINA V LOGATCU

V soboto se nas je kar devet članov KZA Tolmin udeležilo skupščine v Logatcu in tako tudi mi prispevali k velikemu številu obiskovalcev skupščine.

Skupščine sta se udeležila tudi ga. Janja Milič in g. Aleksander Može. Organizatorji so poskrbeli, da smo se vsi imeli prijetno in lepo. Iz izčrpnega poročila smo spoznali njihovo delovanje kluba, ki je zelo bogato, pestro tako na strokovnem kot na družabnem področju. Seznanili so nas tudi z novim predsednikom kluba. Podelili so kar nekaj priznanj za tri, deset, petnajst, dvajset, petintrideset let abstinence. Posebno smo bili navdušeni nad vključevanjem širše lokalne skupnosti – občine Logatec, ZD Logatec, Centra za socialno delo Logatec, v delovanje kluba. Sam župan občine Logatec in direktorica Centra za socialno delo sta nas lepo pozdravila in nagovorila. Župan je s svojim govorom pokazal veliko srčnosti, topline, razumevanja za delovanje kluba. Tudi finančno jih občina dobro podpira.

Večer je bil popestren s potopisnim predavanjem po Širilanki, z glasbo, ki nam je omogočila, da smo lahko tudi zaplesali. Tako smo preživeli še en lep večer in utrdili spoznanje, da je življenje brez omame kvalitetnejše ter da se splača hoditi po tej poti.

Vera Selinec