PREVENTIVNA KAMPANJA “ZNANOST O SKRBI”

Pričenja se preventivna kampanja Inštituta Utrip v okviru programa Preventivna platforma z naslovom “Znanost o skrbi” (v originalu »The Science of Care«). S kampanjo želijo pomagati zlasti staršem in skrbnikom z nasveti, kako izboljšati telesno in duševno zdravje svojih otrok in celotne družine v teh izjemnih in težkih časih epidemije COVID-19 in tudi kasneje v obdobju okrevanja.

Širitev in promocijo kampanje v slovenščini podpira Ministrstvo za zdravje. Izvaja se v sklopu širše preventivne kampanje »Najprej poslušaj« (»Listen First«) v sodelovanju z Uradom OZN za droge in kriminal (UNODC).

Povezavo na video oglas najdete tukaj, več o kampanji pa na strani programa Preventivna platforma (glej povezavo zgoraj).

Sporočilo za javnost Inštituta Utrip si lahko pogledate tukaj. Spodaj prilagamo še letak z nasveti za starše na temo naklonjenosti

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila so vam na voljo prek elektronske pošte na info@institut-utrip.si ali telefona (031) 880-520.